Vulcano Schinkenmanufaktur na jugoistoku Štajerske je po mnogočemu specifična, obiteljska manofakturna svinjogoja i proizvođač suhomesnatih proizvoda, uključujući i glasovite “Vulcano schinken”. Ime Vulcano potječe od naziva ovog brežuljkastog područja vulkanskog podrijetla – Vulkanland s mjestom Riegersburg kao najatraktivnijom destinacijom za posjete i mnoštvom gastronomskih i izletničkih sadržaja.
U Vulcano manofakturi se uzgoju svinja poklanja posebna pozornost, životinjama se daje više prostora za slobodno kretanje a hrana je NO-GMO.
“Vulcano tartuf salama je visokokvalitetna sirova salama oplemenjena svježim crnim tartufom. Miris je jednostavno neusporediv. Ovu salamu karakterizira visokokvalitetno meso i birani začini. Sirovu salamu također dugo sušimo i potom kratko dimimo. Zbog toga razvija svoj poseban okus. Ovo je najpopularnija vrsta salame.
– S crnim tartufom
– lako se reže nožem
– Bez glutena, bez laktoze, bez pojačivača okusa, bez umjetnih bojila
– Eksplozija zadovoljstva
– Lijepo izgleda na pladnju predjela
Originalno zapakiran proizvod nije potrebno držati u hladnjaku već samo nakon otvaranja pakiranja.
Odakle dolazi salama?
Proizvodimo razne dimljene i sušene sirove kobasice i salame kao i razne kobasice od mesa svinjske lopatice i ostalih komada mesa. Ove salame su posebno ukusnog okusa, posebno zbog visokog udjela masnoće.”
Sastojci:
Svinjetina (145 g na 100 g gotovog proizvoda), kuhinjska sol, 1,3 g crnog tartufa, začini, maslinovo ulje, dekstroza, maltodekstrin, antioksidans: natrijev askorbat, ekstrakti začina, SJEMENKE GORČICE, aroma, prah cikle, konzervans: natrijev nitrit. Može sadržavati tragove CELERA. Ovojnica za kobasice nije jestiva!
KALORIZACIJSKA VRIJEDNOST KJ 1725 OPĆA VRIJEDNOST KCAL 416 MAST 35,0 g ZASIĆENA FA 18,0 g UGLJIKOHIDRATI <0,5g OD KOJIH ŠEĆERA <0,5g PROTEIN 25,0g SOL
4,4 g NEKOMPATIBILNOSTI histamin ALERGENI Tragovi celera, tragovi sjemena gorušice