Kupujete karton od 24 bočice po 0,20 l.
Pozor: za sve koji to još ne znaju: oznaka Extra dry označava više ostatka šečera u vinu od vina s oznakom Brut dakle, extra dry je nešto slađi od bruta. Tradicionalno, većina Prosecco vina proizvodi se i konzumira kao “extra dry” a proizvodnja Brut Prosecca je novijeg datuma iako sve raširenija.
Ovaj Prosecco je na granici dviju kategorija: Extra dry i Brut.
Obično 11vol% alkohola. Ostatak sladora: 11-13g/l. Ukupna kisilina: 5,8 do 6 g/l.
Obitelj Sacchetto bavi se vinarstvom već blizu 100 godina u području Prosecco u Venetu a najvažnije osobe vinarije su Filiberto, Beatrice i Paolo Sacchetto. Sacchetto kombinira znanje i tradiciju, stečeno kroz desetljeća i ono što je danas na raspolaganju od znanja i tehnologije, pazeći pri tome da što više zadrži prirodnost svojih vina.
Saznajte više: Link