Primjenjujemo metode uzgoja vinove loze koje poštuju okoliš. Ovo je mukotrpan posao, često ručni, jer je proizvodnja kvalitetnog grožđa ključna za našu potragu za vrhunskim izrazom terroira. Naš cilj je dobiti vina koja izražavaju prvenstveno finoću, čistoću i uravnoteženost.
Obrada tla je ključni korak, jer potiče korijenje da raste dublje i da crpi jedinstvenu kombinaciju mineralnih elemenata u svakom terroiru.
Skromnim prinosima i ručnim prorjeđivanjem optimiziraju se uvjeti za zdravlje i zrelost plodova.
Berba je 90% ručna, a zatim slijedi polagana, prirodna vinifikacija, uglavnom uz pomoć autohtonih kvasaca koji se prirodno nalaze na grožđu, što nam omogućuje da sačuvamo sav potencijal okusa soka.
Vina odležavaju na talogu, često u hrastovim bačvama, između 11 i 12 mjeseci, ovisno o berbi i specifičnosti terroira.
Kako bismo imali dinamičan pristup imanju, kontinuirano provodimo istraživanja i eksperimentiramo s novim tehnikama. Cilj je stalno unaprjeđivati kvalitetu i nastaviti modificirati vina s karakterom, istovremeno čuvajući bit našeg terroira.