Proces prerade svake se godine prilagođava karakteristikama grožđa i odabiru pravog trenutka berbe. Velika se pažnja uvijek posvećuje stanju u vinogradu kako bi se utvrdilo u kojim njegovim dijelovima grožđe postupno doseže optimalnu zrelost. Fermentacija se odvija pri kontroliranoj temperaturi, a mlado vino ostaje na finim kvascima onoliko dugo koliko je potrebno.
Nevjerojatna trajnost ovih bijelih vina čini ih privlačnima i pitkima čak i mnogo godina nakon buteljiranja. Pravilnim odležavanjem razvijaju se mineralne i pikantne note uz zadržavanje karakteristične arome i neobične svježine vina.
Molimo uzmite u obzir!
Poštovani kupci, molim uzmite u obzir da se rokovi dostave u ovim danima neminovno mogu produžiti, kako zbog količine narudžbi tako i zbog pojačanih gužvi u prometu.
Mogućnost i vrijeme isporuke ovisi o adresi isporuke (unutar Zg ili druga mjesta u HR), vremenskim prilikama, te o neradnim danima do kraja godine.
Neradni dani: 25. i 26.12.2025. i 1. i (inventura) 2.1.2025.
VAŽNA NAPOMENA ZA ISPORUKE IZVAN ZAGREBA:
ZADNJI DAN ZA NARUDŽBU S OČEKIVANOM ISPORUKOM PRIJE BOŽIĆA JE 17.12.2025. (uz razumljive, gore spomenute rizike).
ZADNJI DAN ZA NARUDŽBU S OČEKIVANOM ISPORUKOM U OVOJ GODINI JE 22.12.2025. (uz razumljive, gore spomenute rizike).
NAKON TOGA VIŠE NEMA MOGUĆNOSTI ISPORUKA U 2025-toj ZA ADRESE IZVAN ZAGREBA.
Narudžbe s adresama isporuke na području Zagreba: primamo i isporučujemo u radne dane (PON-PET).
Radno vrijeme naših vinoteka: Martićeva i Folnegovićeva 24.12. i 31.12.: Martićeva 9 – 16; Folnegovićeva 9 – 15
U subotu, 27.12. Martićeva radi redovno 9 – 20
Sretan Božić i što ljepše blagdane žele Vam VIVAT FINA VINA!
