Vulcano Schinkenmanufaktur na jugoistoku Štajerske je po mnogočemu specifična, obiteljska manofakturna svinjogoja i proizvođač suhomesnatih proizvoda, uključujući i glasovite “Vulcano schinken”. Ime Vulcano potječe od naziva ovog brežuljkastog područja vulkanskog podrijetla – Vulkanland s mjestom Riegersburg kao najatraktivnijom destinacijom za posjete i mnoštvom gastronomskih i izletničkih sadržaja.
U Vulcano manofakturi se uzgoju svinja poklanja posebna pozornost, životinjama se daje više prostora za slobodno kretanje a hrana je NO-GMO.
Vulcanossi scharf su više začinjuen, ljući oblik Vulcanossija. Malo žešće začinjeno paprikom i jak je pandan blagom Vulcanossi.
BEZ LAKTOZE, BEZ GLUKOZE, BEZ UMJETNIH BOJILA.
– male salame za jelo sirove
– Idealno kao međuobrok ili međuobrok u pokretu
– ljuto
Originalno zapakiran proizvod nije potrebno držati u hladnjaku već samo nakon otvaranja pakiranja.
Prijedlog za posluživanje
Male kobasice su pakirane u malim porcijama i stoga su idealne za užinu. Grickalice su također savršene kada ste gladni između obroka u uredu ili tijekom izleta…
Odakle dolaze Vulcanossi?
Od mesa lopatice i ostalih komada proizvodimo razne dimljene i na zraku sušene sirove kobasice i salame, Vulcanossi i razne kobasice. Ove kobasice su posebno ukusnog okusa, posebno zbog visokog udjela masnoće.
Sastojci: 159 g svinjetine za 100 g gotovog proizvoda, začini, paprika, čili, dekstroza, šećer, antioksidans: natrijev askorbat, ekstrakt kvasca, ekstrakti začina, konzervans: natrijev nitrit, goveđa kolagenska iznutrica, dim. Može sadržavati SENF i CELER u tragovima.
KALORIZACIJSKA VRIJEDNOST KJ 2255 OPĆA VRIJEDNOST KCAL 539 MAST 47,0 g ZASIĆENA FA 21,0 g UGLJIKOHIDRATI 0,5 g OD KOJIH ŠEĆERA 0,5 g PROTEIN 25,0g SOL 3,8 g NEKOMPATIBILNOSTI histamin ALERGENI Tragovi celera, tragovi sjemena gorušice