Vulcano Schinkenmanufaktur na jugoistoku Štajerske je po mnogočemu specifična, obiteljska manofakturna svinjogoja i proizvođač suhomesnatih proizvoda, uključujući i glasovite “Vulcano schinken”. Ime Vulcano potječe od naziva ovog brežuljkastog područja vulkanskog podrijetla – Vulkanland s mjestom Riegersburg kao najatraktivnijom destinacijom za posjete i mnoštvom gastronomskih i izletničkih sadržaja.
U Vulcano manofakturi se uzgoju svinja poklanja posebna pozornost, životinjama se daje više prostora za slobodno kretanje a hrana je NO-GMO.
Blagi Vulcanossi su delikatno začinjeni, posebno blagi i pakirani u malim porcijama. Vulcano Vulcanossis se rade od austrijske svinjetine i nekoliko odabranih začina.
BEZ LAKTOZE, BEZ GLUKOZE, BEZ UMJETNIH BOJILA.
– male salame za jelo sirove
– Idealno kao međuobrok ili međuobrok u pokretu
– Blagog okusa
Originalno zapakiran proizvod nije potrebno držati u hladnjaku već samo nakon otvaranja pakiranja.
Prijedlog za posluživanje
Male kobasice su pakirane u male porcije i idealne su za užinu. Grickalice su također savršene kada ste gladni između obroka u uredu ili tijekom izleta…
Odakle dolaze Vulcanossi?
Od mesa svinjske lopatice i ostalih komada mesa proizvodimo razne dimljene i na zraku sušene sirove kobasice i salame, Vulcanossi i razne kobasice. Ove kobasice su posebno ukusnog okusa, posebno zbog visokog udjela masnoće.
Sastojci: Svinjetina (162g mesa za 100g finalnog proizvoda), kuhinjska sol, dekstroza, šećer, začini, antioksidansi: natrijev askorbat, ekstrakt kvasca, ekstrakti začina, konzervans: natrijev nitrit, goveđi kolagen crijeva. Može sadržavati tragove senfa i celera.
KALORIZACIJSKA VRIJEDNOST KJ 2255 OPĆA VRIJEDNOST KCAL 539
MAST 47,0 g ZASIĆENA FA 21,0 g UGLJIKOHIDRATI 0,5 g OD KOJIH ŠEĆERA 0,5 g PROTEIN 25,0g SOL 3,8 g NEKOMPATIBILNOSTI histamin ALERGENI Tragovi celera, tragovi sjemena gorušice