Vinifikacija i dozrijevanje: ručna berba u kašete sredinom rujna. Fermentacija teče paralelno s maceracijom u inox vinifikatoru 7 dana u kontroliranim uvjetima pri temperaturi 20-22°c uz malolaktičnu fermentaciju. Nakon fermentacije vino se školuje po ‘sur lie’ metodi 4 mjeseca u inox tanku. Nakon punjena mjesec dana smiruje se u boci prije izlaska na tržište.
ZA 6 I VIŠE BOCA (5% POPUSTA)
Molimo, kad god je moguće, da naručujete po 6 boca (12, 18...) bilo istih, bilo miješanih. Umjesto npr. 5 ili 7 ili 13 boca.
Medea, Merlot
7.85 €
| Pakiranje | |
|---|---|
| Gastro preporuka | |
| Porijeklo | |
| Proizvođač | |
| Regija | |
| Slador | |
| Sorta | |
| Temperatura posluživanja | |
| Vrsta |
Cijena 02.05.2025:
7.85 €
Cijena po litri [0.75]:
10.47 €
Na zalihi
Opis
Povezani proizvodi
Jako vino, Stina Plavac Mali Majstor
27.60 €
POPUST
Ušteda: 0.00 €
Ušteda: 0.00 €
Regularna cijena: 0.00 €
Monte Zovo, Ripasso Valpolicella Superiore Magnum
55.40 €
POPUST
Ušteda: 0.00 €
Ušteda: 0.00 €
Regularna cijena: 0.00 €
Antinori, Badia a Passignano Gran Selezione
47.40 €
POPUST
Ušteda: 0.00 €
Ušteda: 0.00 €
Regularna cijena: 0.00 €
