Od 1880. obiteljska destilerija Kaloyiannis proizvodi svoj poznati ouzo, koji se kroz generacije nametnuo kao simbol grčke tradicije i umijeća. Ouzo se proizvodi destilacijom čistog alkohola sa sjemenkama anisa i raznim biljem kao što su komorač, korijander i mastika, što mu daje nepogrešiv okus.
Ouzo Plomari jedan je od najpoznatijih i najpopularnijih ouza u Grčkoj, cijenjen zbog svoje kvalitete i osebujnog okusa. Proizveden u idiličnoj regiji Plomari na otoku Lezbosu, ovaj ouzo destiliran je prema tajnom obiteljskom receptu starom preko 100 godina. Korišteni su samo najbolji sastojci: anis iz Lisvorija, komorač s Evije, cimet, muškatni oraščić, kardamom i druge odabrane biljke daju finu aromu.
Razrađena, tradicionalna destilacija u bakrenim kotlićima i pažljiv odabir visokokvalitetnog bilja osiguravaju ugodan, skladan doživljaj okusa.
Bilo čisti, s vodom ili na ledu – Ouzo Plomari idealan je dodatak mediteranskim jelima ili kao aperitiv.
