Novosti Vivat fina vina

Glasoviti DARROZE ARMAGNACI u Vivatu.

Kuća Darroze je širom svijeta priznata kao jedan od najvažnijih proizvođača Armagnaca. Darroze je simbol kvalitete i dobrog ukusa u svom zanatu. Pristup proizvodnji jest craftverski, zanatski, artisanski. Darroze je smješten u jednoj od tri Armagnac regije – glasovitom Bas – Armagnac.
Francis Darroze je opisan kao “The Pope of Bas Armagnacs” i široko je priznat kao vrhunski proizvođač ove regije. Darroze ne posjeduje svoj viongrad. Umjesto toga surađuje s malim vinogradarima i destilerima a destilat sazrijeva svojim znanjem i vještinom, u svojim podrumima. Proizvod je apsolutno autentičan, sa svakom bocom se zasebno rukuje. Svaka boca se ručno puni iz originalne bačve.
Darroze odbija dodavati vodu u njegove vinjake što je inače legitimna praksa i u Armagnacima i Cognacima. Svaka bačva je u svom razvoju pažljivo nadgledana i redovno kušana. Rezultat govori sam za sebe. Darroze Armagnaci govore sami za sebe. Širom svijeta poslužuju se u najboljim restoranima svijeta i prodaju u najfinijim dućanima.
Posjetite svijet Darroze Armagnaca: Link