KatalogPoklon pakiranja, delicije...Delicije uz vinoCHOCOME, TAMNA ČOKOLADA SA SLADILOM (50NS101), 50g

Slika

CHOCOME, TAMNA ČOKOLADA SA SLADILOM (50NS101), 50g

chocoMe čokolada kao umjetničko djelo!
Tamna čokolada bez dodanog šećera s liofiliziranim brusnicama, višnjama i malinama.

Carré serijaCHOCOME čokolada u kompaktnom izadnju veličine "dlana"
Vrhunske, artisanske čokolade "chocoMe" pravi su izazov za ljubitelje čokolade. Čokolade kakve još do sada niste mogli pronaći u Hrvatskoj!

 

Zbog očuvanja kvalitete i lomljivosti chocoMe čokolade dostupne su samo u našim vinotekama u Zagrebu, Folnegovićeva 1b i Martićeva 12.

 

 

  • Kvaliteta:
  • Porijeklo:
  • Cijena po jediničnoj mjeri: 95,00 kn/100 g
  • Sorta:
  • Slador:
  • Alkohol:
  • Temperatura:
  • Preporuka:

47.50 kn (PDV uključen)

Još o proizvodu: catalogue_en.pdf

Proizvod trenutno nije dostupan.
Želite li naručiti kontaktirajte nas.

chocoMe

chocoMe čokolada kao umjetničko djelo!

Osnovana s jednim ciljem: proizvesti savršenu tablu čokolade, chocoMe danas je jedna od vodećih i višestruko nagrađivanih čokolaterskih kuća.

Za izradu čokolada koriste se samo sastojci premium kvalitete, a kako bi se izbjegao svaki dodir s masovnom proizvodnjom, svaka se čokolada proizvodi isključivo ručno (od miješanja, lijevanja u kalupe do topinga).

Kakao je većinom Criollo, Trinitario i Arriba iz dva vlastitih nasada u Grenadi u suradnji sa slavnim francuskim kućama Valrhone i Choco Barry, dok se topinzi nabavljaju od najboljih proizvođača iz Njemačke, Francuske i Italije.
Svo voće je isključivo dehidrirano zamrzavanjem  (liofilizirano) kako bi se sačuvale ne samo arome i izvorne boje nego i potpuni sastav, uključivo i vitamine.
Uz voće, koriste se i sastojci poput kandiranih latica cvijeća, 23-karatno jestivo zlato itd. Ukupno se danas proizvodi 80 različitih topinga, a tehnologija omogućuje nevjerojatnih 60 milijuna varijacija čokoladnih tabli.

U standardnoj ponudi nalazi se i kolekcija Entrée choco&wine čokolada posebno prilagođena pairingu s vinom. Svaka čokolada iz kolekcije nosi preporuku određene vinske sorte (cabernet franc, cabernet sauvignon, merlot, syrah, pinot noir, zweigelt, riesling, chardonnay...) u suradnji s Udruženjem francuskih sommeliera.

Osnivač i vlasnik chocoMe, Gábor Mészáros je ujedno i glavni čokolatijer te pionir proizvodnje vrhunskih čokolada u nekadašnjoj istočnoj Europi. Znanje i iskustvo stekao je u prestižnoj i svjetski poznatoj belgijskoj "Callebaut akademiji čokolade" pod mentorstvom najvećih stručnjaka poput “gurua čokolade” Philippea Vancayseelea.

Vrhunske, artisanske čokolade "chocoMe" pravi su izazov za ljubitelje čokolade. Čokolade kakve još do sada niste mogli pronaći u Hrvatskoj!

Upoznajte svoijet chocoMe čokalada na www.chocome.hr